Index voor Inclusie Naar de voorpagina van Index voor Inclusie Bestellen Index voor Inclusie Contact Index voor Inclusie Voorwoord Index voor Inclusie

Werken met de Index > Procesbegeleding bij de Index

In de praktijk blijkt dat het inslaan van nieuwe wegen op een school nogal wat voeten in de aarde heeft. De bestaande en vertrouwde vormen van organiseren en onderwijzen zijn sterk verankerd in scholen. Een proces naar verandering gaat met kleine stapjes, die wel het begin kunnen vormen van grote veranderingen.

studiedag 090319

Perspectief kan een proces naar een meer welkome school begeleiden. Dit betekent dat wij uw school ondersteunen om te komen tot prioriteiten voor ontwikkeling. Veranderingen worden tastbaar en levensvatbaar als ze gedragen worden door alle betrokkenen. Uiteraard door de leerlingen die het direct aangaat, door ouders, leerkrachten, begeleiders en directie. Maar ook mensen en organisaties in de buurt van de school, zoals kinderdagverblijven, buurthuizen, bedrijven en organisaties op het gebied van welzijn, sport en cultuur spelen een belangrijke rol.
> lees verder

Bekijk ons aanbod en download hier de folder.